Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-utrecht.nl


  Waarzeggers uit Utrecht geven onmiddellijk advies
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Utrecht geven direct advies  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Johannes
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Accuraat. To the point, heel eerlijk. Johannes je bent een engel. Bedankt voor het fijne gesprek. U heeft duidelijk dingen vertelt die kloppen. Nu maar afwachten hoe alles gaat lopen. Thx Soraya.




Ervaring van Soraya met waarzegger Johannes   Ervaring van Soraya met waarzegger Johannes   Ervaring van Soraya geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Johannes is oprecht en eerlijk.
De afgelopen tijd heb ik heel veel aan hem gehad. Johannes, dank je wel voor de accurate inzichten .




Ervaring van Elise met waarzegger Johannes   Ervaring van Elise met waarzegger Johannes   Ervaring van Elise geplaatst op 27 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Johannes, ik had jou onlangs voor het eerst gesproken. Je vertelde me dat ik binnen nu en een week weer contact zou gaan krijgen met me geliefde van het verleden. Nou, kreeg vandaag een berichtje van haar. Ik wil je erg bedanken voor het mooie consult je waarnemingen zijn sterk en zuiver. Ik bel je gauw weer eens, Ben.




Ervaring van Ben met waarzegger Johannes   Ervaring van Ben met waarzegger Johannes   Ervaring van Ben geplaatst op 26 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Lieve Johannes, wat heb jij een bijzondere gave. En wat het helemaal bijzonder maakt is je besef dat je anderen hiermee kunt helpen. Ongelooflijk wat jij allemaal ziet en doorziet. Dankjewel! Lieve groet van Carolyn




Ervaring van Carolyn met waarzegger Johannes   Ervaring van Carolyn met waarzegger Johannes   Ervaring van Carolyn geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Lieve Johannes, jij bent een engel hier voor de mensen die jou nodig hebben, ik heb veel gesprekken met jou gevoerd over alles en nog wat. Ik ben er van overtuigt dat jij een van de betere bent hier op de lijn voor mij. Liefs Mireille




Ervaring van Mireille met waarzegger Johannes   Ervaring van Mireille met waarzegger Johannes   Ervaring van Mireille geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Geweldige man met het hart op de juiste plaats. Johannes is de beste! Liefs M




Ervaring van Mirjam met waarzegger Johannes   Ervaring van Mirjam met waarzegger Johannes   Ervaring van Mirjam geplaatst op 19 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  indrukwekkende topparagnost. Zeker de moeite om te bellen.




Ervaring van Mieke met waarzegger Johannes   Ervaring van Mieke met waarzegger Johannes   Ervaring van Mieke geplaatst op 18 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Wat een topper is Johannes. Hij geeft me rust. Duidelijk heel veel ervaring. Jij behoort absoluut tot de beste mediums van deze lijn.

Liefs




Ervaring van Anneleen met waarzegger Johannes   Ervaring van Anneleen met waarzegger Johannes   Ervaring van Anneleen geplaatst op 17 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Straf medium. Tot nu toe komt alles uit wat hij me voorspelde.




Ervaring van Deva met waarzegger Johannes   Ervaring van Deva met waarzegger Johannes   Ervaring van Deva geplaatst op 16 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Lieve Johannes, bedankt voor het gesprek. Je bent zo een lief mens en begrijpt ook alles en luistert heel goed maar legt ook alles goed uit! Je kon dingen zeggen dat je niet kon weten, je begrijpt mij! Ik hoop jou nog te kunnen spreken. Heel veel liefs A.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Johannes   Ervaring van Anoniem met waarzegger Johannes   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Heb Johannes een aantal keren gesproken. Een super paragnost en een aanrader.




Ervaring van Dinetha met waarzegger Johannes   Ervaring van Dinetha met waarzegger Johannes   Ervaring van Dinetha geplaatst op 15 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Beste Johannes,

Bedankt voor je fijne en zeker heel bijzonder gesprek.
Je bent top!

Groetjes jet .




Ervaring van Jet  met waarzegger Johannes   Ervaring van Jet  met waarzegger Johannes   Ervaring van Jet geplaatst op 14 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Ik dank je van harte. heb U vandaag voor het eerst gesproken en ben het helemaal eens met andere getuigenissen. Je bent super, topparagnost.




Ervaring van Sujadi met waarzegger Johannes   Ervaring van Sujadi met waarzegger Johannes   Ervaring van Sujadi geplaatst op 11 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Beste Johannes,

Bedankt voor het consult, ben zeer tevreden.
Ik ga je zeker nog bellen . Blij dat jij hier bent.




Ervaring van Lin met waarzegger Johannes   Ervaring van Lin met waarzegger Johannes   Ervaring van Lin geplaatst op 10 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Johannes

Ik heb er vertrouwen in. je had weer gelijk met je voorspelling. ik weet wat ik aan je heb.
Je bent TOP.




Ervaring van Janny met waarzegger Johannes   Ervaring van Janny met waarzegger Johannes   Ervaring van Janny geplaatst op 28 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Heel fijn consult gehad. Nu afwachten of je voorspellingen uitkomen maar het voelde erg zuiver aan. Je voelde haarfijn aan wat ik zelf ook voelde bij bepaalde situaties.
Dank hiervoor.




Ervaring van Sarah met waarzegger Johannes   Ervaring van Sarah met waarzegger Johannes   Ervaring van Sarah geplaatst op 28 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Johannes ,
Ik ken je al een hele tijd, vorig jaar heb je me door een hele moeilijke periode gehaald. Je bent niet enkel een helderziende van het allerhoogste niveau, maar ook een lieve constructieve coach die keer op keer spot on zit. Geen woorden om te omschrijven hoe sterk jij bent, wat voor een mooi en kostbaar iemand je bent en hoe je zorgt dat ik niet enkel leer wat ik moet leren, maar dat ook keer op keer... al die jaren... exact uitkomt wat je zegt. Ongezien, ongeėvenaard, onvervangbaar, ... alleen maar een diep respect voor het gegeven dat je je gaves wilt delen met ons!

Veel liefs e.




Ervaring van e. met waarzegger Johannes   Ervaring van e. met waarzegger Johannes   Ervaring van e. geplaatst op 27 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Heb Johannes kunnen spreken. Zijn beschrijving over die persoon zijn correct
Ik zou het fijn vinden dat Johannes naast in de nacht bereikbaar is ook veel meer overdag zou bereikbaar zou zijn.




Ervaring van Jade met waarzegger Johannes   Ervaring van Jade met waarzegger Johannes   Ervaring van Jade geplaatst op 21 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  1 keer de kans gehad tot nu toe om met Johannes te kunnen spreken.
Maar die ene keer heeft hij zo`n indruk op mij achtergelaten.
Wat weet die man veel te vertellen over waar je mee zit.
Dus ik probeer nu al haast 2 weken om weer een keer met hem te kunnen praten, maar lukt tot nog toe niet.
Hoop Johannes snel weer te spreken.
Heb weer een hoop vragen voor hem.




Ervaring van arie met waarzegger Johannes   Ervaring van arie met waarzegger Johannes   Ervaring van arie geplaatst op 13 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  1 van je voorspellingen is al uitgekomen. Het leek onmogelijk maar jawel. Jij verdient duizend sterren Johannes.

Liefs A





Ervaring van A met waarzegger Johannes   Ervaring van A met waarzegger Johannes   Ervaring van A geplaatst op 12 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Hi Johannes, bedankt voor alle zinvolle consulten. Je bent steeds heel juist.





Ervaring van Natalie met waarzegger Johannes   Ervaring van Natalie met waarzegger Johannes   Ervaring van Natalie geplaatst op 9 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Nadat ik met Johannes gesproken heb, blijf ik altijd met een goed gevoel. Je word gerustgesteld en de dingen die voorspeld worden, zit er weinig naast vele dingen zijn uitgekomen.




Ervaring van M met waarzegger Johannes   Ervaring van M met waarzegger Johannes   Ervaring van M geplaatst op 8 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Nadat ik met Johannes gesproken heb, blijf ik altijd met een goed gevoel. Je word gerustgesteld en de dingen die voorspeld worden, zit er weinig naast vele dingen zijn uitgekomen.




Ervaring van M met waarzegger Johannes   Ervaring van M met waarzegger Johannes   Ervaring van M geplaatst op 7 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Ik wilde mijn dankbaarheid uiten naar Johannes. Hij wist dingen te vertellen wat mij heldere inzichten gaf over mijn leven. Ik voel me nu veel meer gericht en zelfverzekerd in mijn beslissingen. Ik zal zeker nog eens contact opnemen!




Ervaring van Mirjam met waarzegger Johannes   Ervaring van Mirjam met waarzegger Johannes   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Geeft positieve energie nodig.

Hartelijk dank voor uw consult.
dank je voor alles en wens je nog heel veel succes toe.




Ervaring van Sonja met waarzegger Johannes   Ervaring van Sonja met waarzegger Johannes   Ervaring van Sonja geplaatst op 11 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Straight to the point, direct zicht op ontwikkelingen zonder vooraf details te weten. Super advies en luistert naar jou. Liefs Jeannette.




Ervaring van J. met waarzegger Johannes   Ervaring van J. met waarzegger Johannes   Ervaring van J. geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  top gesprek gehad met Johannes. Wou je dit hier even laten weten.
Geweldig. tot de volgende.




Ervaring van Jeanet met waarzegger Johannes   Ervaring van Jeanet met waarzegger Johannes   Ervaring van Jeanet geplaatst op 22 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Zuiver en goed. Ik hoop dat je nog vaak kan bellen.




Ervaring van Zeliha met waarzegger Johannes   Ervaring van Zeliha met waarzegger Johannes   Ervaring van Zeliha geplaatst op 17 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Woooow benoemde even een lijst aan eigenschappen van mij en hoe het gaat verlopen met degene waar ik voor belde. Ben echt onder de indruk! Dank je wel, hoop dat je dot nog lang blijft doen. X




Ervaring van Anoniem met waarzegger Johannes   Ervaring van Anoniem met waarzegger Johannes   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Lieve Johannes, wat was dit weer een zeer aangenaam, leerrijk en positief gesprek met jou. Ik heb nog maar 2 keer een telefoonconsult gehad maar ik weet het nu wel echt heel zeker..... Jij verdient hier 11/10 ! YOU ARE THE BEST!
Ik geraak telkens opgeladen door jouw positieve energie die jij doorgeeft. Door jouw duidelijk inzichten hoop ik nog veel van jou te kunnen opsteken voor mijn persoonlijke spirituele groei.
Tevens ben ik natuurlijk ook benieuwd naar al jouw mooie voorspellingen die in het vooruitzicht liggen
I'll keep you posted!
Warme groetjes,
Sandra uit Antwerpen




Ervaring van Sandra met waarzegger Johannes   Ervaring van Sandra met waarzegger Johannes   Ervaring van Sandra geplaatst op 20 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Hoi Johannes, ik heb je gisterenavond gesproken. Je verwoord de voorspellingen op een prettig manier. Wat je aangaf qua werk was al een gedeelte uit gekomen. Alleen nog wachten op de liefde, maar dat komt ook goed. Volgens je kaarten heb ik het geluk op mij liggen. Hoop echt dat het allemaal uitkomt. Je bent een echte aanrader, bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Maria met waarzegger Johannes   Ervaring van Maria met waarzegger Johannes   Ervaring van Maria geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Voor mij de beste van alle mediums en paragnosten die ik geraadpleegd heb!
Echt een super medium.
Eenvoudig, rustig, empathisch.




Ervaring van Louise met waarzegger Johannes   Ervaring van Louise met waarzegger Johannes   Ervaring van Louise geplaatst op 16 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Johannes u bent een topper! De dingen die u benoemde kon ik zo plaatsen.En ik kijk uit naar de mooie voorspellingen die u heeft gedaan.Hartelijk dank!!! U bezit een hele mooie zuivere gave!!





Ervaring van S met waarzegger Johannes   Ervaring van S met waarzegger Johannes   Ervaring van S geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Dankje voor je snelle reactie Johannes, het heeft me enorm opgelucht. Ik ga je zeker nog contacteren. grt Adam.




Ervaring van Adam met waarzegger Johannes   Ervaring van Adam met waarzegger Johannes   Ervaring van Adam geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Johannes wat ben jij ontzettend goed! Jij zei een paar jaar geleden iets heel gedetailleerds waar ik toen van schrok maar het is tot in detail uitgekomen.




Ervaring van J met waarzegger Johannes   Ervaring van J met waarzegger Johannes   Ervaring van J geplaatst op 29 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-utrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden