Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-utrecht.nl


  Waarzeggers uit Utrecht geven onmiddellijk advies
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Utrecht geven direct advies  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Nina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Er mag met recht gezegd worden dat helderziende Nina super goed is. bedankt voor advies.




Ervaring van Gemma met waarzegger Nina   Ervaring van Gemma met waarzegger Nina   Ervaring van Gemma geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Dank u wel lieve nina voor ons gesprek , je ziet de dingen glashelder. nogmaals dank.
M




Ervaring van Danielle met waarzegger Nina   Ervaring van Danielle met waarzegger Nina   Ervaring van Danielle geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Lieve Nina, je helpt me zoveel. ik ben helemaal tevreden.




Ervaring van Magriet met waarzegger Nina   Ervaring van Magriet met waarzegger Nina   Ervaring van Magriet geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Een heel fijn gesprek. Heb nina aangeraden gekregen van mijn moeder. Nina kan je echt dingen vertellen wat de echte waarheid is. Dankuwel nina




Ervaring van Dean met waarzegger Nina   Ervaring van Dean met waarzegger Nina   Ervaring van Dean geplaatst op 11 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Bedankt Nina, je bent zo specifiek in wat je ziet en doorkrijgt dat het bijna eng is. Je zegt niet altijd wat men wilt horen maar de waarheid en dat geeft een stukje rust.
Een van de beste op deze lijn. xx N




Ervaring van Noa met waarzegger Nina   Ervaring van Noa met waarzegger Nina   Ervaring van Noa geplaatst op 23 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Nina is echt zo top. Ze weet echt alles zo precies. Draait er niet omheen maar kan een situatie echt precies uitleggen en verheldering geven. Nina dank je wel voor alles!




Ervaring van D. met waarzegger Nina   Ervaring van D. met waarzegger Nina   Ervaring van D. geplaatst op 16 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Bedankt Nina, je bent een topper. Echt geweldig hoe ik ons gesprek heb mogen ervaren, zo eerlijk en rustig ben je. Het was heel verhelderend. Bel je zeker nog een keer op. Liefs Natasja




Ervaring van Natasja met waarzegger Nina   Ervaring van Natasja met waarzegger Nina   Ervaring van Natasja geplaatst op 13 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Iedere keer stel jij me opnieuw gerust. Iedere keer heb je ook gelijk over een uitkomst van een situatie.
Dankjewel lieve Nina x




Ervaring van Vicky  met waarzegger Nina   Ervaring van Vicky  met waarzegger Nina   Ervaring van Vicky geplaatst op 18 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Leuke madam om mee te babbelen. Brengt mij goed nieuws. Altijd leuk natuurlijk. Hoop dat ze gelijk heeft. Lieve lieve Nina bedankt we bellen snel weer je bent geweldig. x Marjolein




Ervaring van Marjolein met waarzegger Nina   Ervaring van Marjolein met waarzegger Nina   Ervaring van Marjolein geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Dankjewel Nina.

Wat een consult, daar ben ik je heel erg dankbaar voor.
Je bent een echte aanrader en staat bij mij als favoriet.




Ervaring van Janette met waarzegger Nina   Ervaring van Janette met waarzegger Nina   Ervaring van Janette geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Het was de nagel op de kop wat ben je eerlijk en sterk dank u wel groetjes. Veel dank voor het beknopte consult. Ik denk dat u precies het juiste zag.




Ervaring van Priscillia met waarzegger Nina   Ervaring van Priscillia met waarzegger Nina   Ervaring van Priscillia geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  lieve Nina, Als ik met woorden moet beschrijven hoe fantastisch jij bent, kom ik woorden tekort. Je weet dingen die niemand van me weet. Tot gauw, liefs Astrid.




Ervaring van Astrid met waarzegger Nina   Ervaring van Astrid met waarzegger Nina   Ervaring van Astrid geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Je bent echt een goed medium en je begrijpt mij. alles klopte tot in het kleinste detail. Wat ben jij goed. Tot snel .




Ervaring van Camille met waarzegger Nina   Ervaring van Camille met waarzegger Nina   Ervaring van Camille geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Dankjewel voor je extra bevestiging en dat je zo rustig blijf. ik laat je het weten hoe het af loopt dat we een relatie krijgen .

Ellina.




Ervaring van E met waarzegger Nina   Ervaring van E met waarzegger Nina   Ervaring van E geplaatst op 26 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Bedankt voor je consult.
ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ik wil jou bedanken voor het inspirerende consult. Lieve groet Paulina.




Ervaring van Paulina met waarzegger Nina   Ervaring van Paulina met waarzegger Nina   Ervaring van Paulina geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Bedankt voor het fijne gesprek en je heldere uitleg Nina. Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen.
Bedankt dat je altijd voor mij klaarstaat en voor je wijze gesprekken.
Liefs, Diana.




Ervaring van Diana met waarzegger Nina   Ervaring van Diana met waarzegger Nina   Ervaring van Diana geplaatst op 22 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Hi Nina, ik sprak je vandaag over een heleboel verschillende zaken. Heel erg bedankt voor je luisterend oor en ik ben ook zo blij dat ik eindelijk rustig vaarwater heb. Wat ik nog 't allerliefts vond dat jij ook zo blij. Thanks for being there.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Hoi Nina,
Ik belde je van de week omdat ik plots 2 weken niets van mijn vlam had gehoord. Ik was in de veronderstelling dat ik aan het einde van de maand pas weer wat zou horen. Jij zei nee hoor dat wordt morgen. En inderdaad, vrijdagochtend kreeg ik een berichtje, en inderdaad hij is niet boos. Nu ben ik benieuwd naar wat er in de zomer te gebeuren staat, ik hoop zo dat je dan ook gelijk mag hebben. Grtjs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Ik heb je vandaag gesproken en wou je even bedanken voor de steun en de advies die je me gaf. Met heel weinig informatie kon je de situatie heel goed inlezen. Ik kijk uit naar je voorspellingen die zonder twijfel zullen uitkomen.




Ervaring van L. met waarzegger Nina   Ervaring van L. met waarzegger Nina   Ervaring van L. geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Mijn steun en toeverlaat voor al jaren. Je ziet alles zo goed en geeft goede adviezen. Ik verwacht dat alles deze keer ook weer zo gaat als je zei en het eerste deel klopte al ook al wilde ik het niet geloven dat er een andere man zou komen.
Een positief, lief en meedenkend persoon. Zeker bellen.




Ervaring van Reshma met waarzegger Nina   Ervaring van Reshma met waarzegger Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Ik hoop dat uw voorspellingen weer uitkomen.
Dank voor het goede gesprek Nina en de steun dat je mij geeft. je bent heel goed.




Ervaring van Cor met waarzegger Nina   Ervaring van Cor met waarzegger Nina   Ervaring van Cor geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  ik vind Nina geweldig. Met het schrijven van een getuigenis wil ik je bedanken. U bent helder en duidelijk, daarbij geheel betrouwbaar en vol toewijding.




Ervaring van Catharina met waarzegger Nina   Ervaring van Catharina met waarzegger Nina   Ervaring van Catharina geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Super lieve vrouw en haar voorspellingen komen echt uit.
Dankjewel lieve nina .




Ervaring van M met waarzegger Nina   Ervaring van M met waarzegger Nina   Ervaring van M geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Hoi Nina,
Ik vind u echt een top van een helderziende, eerlijk en vol goede inzichten.
Fijn ook om te horen dat mijn eigen intu´tie me niet in de steek laat. Ik zal jou zeker terugbellen. Met groet,Donald.




Ervaring van Donald met waarzegger Nina   Ervaring van Donald met waarzegger Nina   Ervaring van Donald geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Lieve Nina, heel speciaal hoe jij alles ziet. Vond ons gesprek zeer boeiend. Consult is altijd de moeite waard.
Liefs, JosÚ .




Ervaring van JosÚ met waarzegger Nina   Ervaring van JosÚ met waarzegger Nina   Ervaring van JosÚ geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Nina is echt een aanrader. Super leuke vrouw om mee te praten en haar voorspellingen komen ook nog eens uit. Ze wist heel correct dat ik een telefoontje zou krijgen diezelfde dag tussen 14 en 15uur wat betreft mijn sollicitatie met goed nieuws. Ze weet heel goed dingen uit te leggen en wat er in de ander speelt. Topper. Liefs Ratna.




Ervaring van Ratna met waarzegger Nina   Ervaring van Ratna met waarzegger Nina   Ervaring van Ratna geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Nina, Hartelijk dank voor het hele fijne gesprek Ik hoop dat ik je in de toekomst nogmaals mag spreken. Bart.




Ervaring van Bart met waarzegger Nina   Ervaring van Bart met waarzegger Nina   Ervaring van Bart geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Wat ben jij een bijzondere vrouw. Met liefde, compassie en eerlijkheid zonder te oordelen geef jij alles door. Je mengt niet met jezelf. Je bent er volledig voor mij. Wat er ook uitkomt ik ben je ontzettend dankbaar. Liefs vanuit mijn hart voor jou Lucinda.




Ervaring van lucindagras@gmail.com met waarzegger Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com met waarzegger Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Sorry Nina,

Verbinding werd verbroken. Beltegoed was op.
Hartelijk dank voor jouw woorden.
Probeer vertrouwen te krijgen.

Je bent een goed en lief medium.

Groetjes,
Karin x.




Ervaring van Karin met waarzegger Nina   Ervaring van Karin met waarzegger Nina   Ervaring van Karin geplaatst op 17 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Lieve Nina,
Ik heb je nu al een aantal keren gesproken. Je bent echt een hele lieve positieve vrouw. Ik hoop dat je mooie voorspellingen uitkomen. Ik heb er wel steeds weer wat meer vertrouwen in.
Fijn om je in ieder geval steeds te spreken.
Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Nina   Ervaring van Karin met waarzegger Nina   Ervaring van Karin geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Hoi Nina, ik belde je om te vragen of een financiering door kon gaan. Ikzelf had mijn twijfels, maar jij zei dat het zou lukken. En alweer heb je gelijk gekregen. Ik bel je al jaren en je voorspellingen komen. Dank je wel dat je er bent, ook nu ik wat minder kan bellen naar de lijn. Met liefs, je weet wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Oh wat hou ik van haar. ik word spontaan blij als ik haar stem weer mag horen een prachtige vrouw met haar hart op de juiste plek. Haar voorspellingen en haar advies zijn kloppend en ben blij zo een lieve vrouw ontmoet te mogen hebben.




Ervaring van amira met waarzegger Nina   Ervaring van amira met waarzegger Nina   Ervaring van amira geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  lieve Nina, je bent echt een lieverd. Jij stelt mij gerust en de voorspellingen kloppen.
Dank je wel.




Ervaring van christel met waarzegger Nina   Ervaring van christel met waarzegger Nina   Ervaring van christel geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Dankjewel Nina, fijn gesprek gehad.
Fijne dag nog.




Ervaring van Christa met waarzegger Nina   Ervaring van Christa met waarzegger Nina   Ervaring van Christa geplaatst op 4 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Nina. Bedankt voor je consult. Je zegt precies wat het is over schoonmoeder van mijn zoon. En je voelt de dingen zo goed aan. Super bedankt.




Ervaring van Moen met waarzegger Nina   Ervaring van Moen met waarzegger Nina   Ervaring van Moen geplaatst op 31 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-utrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden